Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Spreekuur geestelijke gezondheid

Praktijkondersteuner Geestelijke GezondheidsZorg (POH-GGZ)

Na aanleiding van klachten kan de huisarts u doorverwijzen naar Reina Koning voor een gesprek binnen de praktijk. In dit gesprek zal zij samen met u inzetten op het verhelderen van uw klachten die aan de orde zijn. Dit kan gaan om problematiek op psychisch, sociaal en maatschappelijk gebied.

Voor veel mensen is het prettig om niet (meteen) doorverwezen te worden naar een psycholoog of instelling in de Geestelijke Gezondheidszorg. In overleg met u en onder verantwoordelijkheid van de huisarts hoopt Reina een advies te kunnen geven wat voor u aangewezen begeleiding of behandeling betreft. Daarnaast geeft ze ook zelf kortdurende begeleiding en voorziet zij u van voorlichting en informatie die helpend kan zijn in de situatie waarin u zich bevindt. Reina vind het als praktijkondersteuner belangrijk om naast het samenwerken met de huisarts ook contact te onderhouden met andere betrokken hulpverleners zoals o.a. het maatschappelijk werk, de psycholoog, thuisbegeleiding of de ouderenzorg.